BesnijdenisKliniek In Den Bosch

Beste BesnijdenisKliniek In Den Bosch (circumcisie) Korte Wachtlijst


In onze besnijdeniskliniek in Den Bosch verlenen wij gespecialiseerde diensten voor besnijdenissen om diverse redenen, waaronder medische, religieuze, culturele en esthetische overwegingen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons rekenen op deskundige zorg. Ontdek op deze pagina gedetailleerde informatie over Besnijdenis Kliniek Europa in Den Bosch, waaronder inzichten in onze gebruikte methoden, de ervaren artsen en de relevante kosten. Neem een diepgaande kijk om meer te weten te komen over wat onze kliniek te bieden heeft op het gebied van besnijdenis.

 • Gespecialiseerde artsen
 • Korte Wachtlijst
 • Hoogwaardige zorg
 • BIG geregistreerd
Besnijdeniskliniek in Haarlem
Besnijdeniskliniek in Haarlem

Pijnloze en angstvrije bij Besnijdeniskliniek in Den Bosch

Bij Besnijdenis Kliniek Europa in Den Bosch zorgen wij ervoor dat besnijdenissen geheel pijnloos en zonder angst worden uitgevoerd, zowel voor kinderen als volwassenen. Onze gespecialiseerde artsen en medisch specialisten zijn beschikbaar op vier locaties in Nederland, waaronder Haarlem, Den Haag, Utrecht en Den Bosch. Hierdoor zijn wij de grootste besnijdeniskliniek in Nederland. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en toewijding bij deze medische ingreep voor uzelf of uw kind.

Waarom kiezen voor Besnijdenis Kliniek Europa in Den Bosch?

Besnijdeniskliniek in Den Bosch kan om verschillende redenen worden overwogen:

 1. Geloofsovertuiging of culturele redenen: In bepaalde geloofsovertuigingen of culturen maakt besnijdenis deel uit van de religieuze of culturele praktijk, zoals bij moslims of joden.
 2. Hygiëne: Een besneden penis is over het algemeen gemakkelijker schoon te houden, waardoor het hygiënischer kan zijn dan een niet-besneden penis.
 3. Medische redenen: Sommige jongens en mannen kunnen hinderlijke aandoeningen aan hun voorhuid ervaren, waarvoor besnijdenis een oplossing kan bieden. Lees meer over de medische redenen voor besnijdenis.
 4. Seksuele redenen: Voor mannen met vroegtijdige zaadlozing of een te lange voorhuid die tot ongemakkelijke seksuele situaties leidt, kan besnijdenis als een oplossing worden overwogen.
 5. Esthetische redenen: Naast hygiënische overwegingen vinden sommige mannen (en vrouwen) een besneden penis esthetisch aantrekkelijker.

Besnijdenis Den Bosch: onze procedure

In onze kliniek in Den Bosch wordt een besnijdenis uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde en in Nederland opgeleide artsen. De medische ingreep wordt volgens de onderstaande procedure uitgevoerd:

 1. Consultatie:
  Voorafgaand aan de besnijdenis zal er een grondige consultatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal de arts alle benodigde medische informatie verzamelen, eventuele vragen beantwoorden en de procedure uitleggen.
 2. Voorbereiding:
  De patiënt ontvangt gedetailleerde instructies voor de voorbereiding op de besnijdenis. Dit kan onder andere het vermijden van voedsel of drank zijn gedurende een bepaalde periode voorafgaand aan de ingreep.
 3. Uitvoering van de besnijdenis:
  De besnijdenis wordt uitgevoerd door ervaren artsen, onder nauwkeurige medische supervisie. De gebruikte technieken zijn gebaseerd op de nieuwste medische standaarden, met aandacht voor zowel veiligheid als comfort van de patiënt.
 4. Nazorg:
  Na de besnijdenis wordt er zorgvuldige nazorg verleend. De patiënt ontvangt duidelijke instructies over herstel en eventuele medicatie. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van eventuele zorgen.
 5. Follow-up:
  Een follow-up afspraak wordt gepland om de voortgang van het herstel te beoordelen en eventuele verdere vragen te bespreken. Onze kliniek staat open voor doorlopende ondersteuning tijdens het gehele proces.

Wij streven ernaar om een professionele en zorgvuldige aanpak te bieden voor een succesvolle besnijdeniservaring in onze kliniek in Den Bosch.

voor meer informatie over Besnijdeniskliniek in Den Bosch vind jij op onze facebook pagina.

Besnijdenissen in Den Bosch bij Besnijdenis Kliniek Europa:

Besnijdenis Kliniek Europa staat bekend als de grootste en meest comfortabele besnijdeniskliniek in Nederland. Ons team van gespecialiseerde artsen is uitsluitend opgeleid in Nederland en heeft ruime ervaring met meer dan 40.000 succesvolle besnijdenissen.

Woont u niet in Den Bosch, maar wel in andere gebieden in provincie Noord-Holland dan Besnijdeniskliniek In Haarlem, sta klaar voor u neem contact met onze of stuur maar direct een bericht via Whatsapp

Besnijdenis
Besnijdenis

Wij begrijpen het belang van vertrouwen en rust, vooral bij ingrepen voor kinderen. Daarom bieden wij ouders de mogelijkheid om aanwezig te zijn tijdens de procedure van hun kind, wat vaak bijdraagt aan het vertrouwen en de gemoedsrust van het kind. Bij Besnijdenis Kliniek Europa zijn er geen wachttijden, en wij voeren besnijdenissen uit vanaf €290,-. In gevallen van medische indicaties worden de kosten vaak vergoed door de verzekeraar.

Voor inwoners van Den Bosch en omgeving is onze locatie op De Bloemendaal 6A, 5221 EC ‘s-Hertogenbosch de ideale plek. U kunt zich eenvoudig aanmelden via de onderstaande knop. Onze kliniek staat garant voor professionele zorg en een comfortabele ervaring tijdens het gehele proces.

Besnijdenis Kliniek Europa gespecialiseerd team

M.A.-Marius-Kemler-removebg-preview

Drs. M.A. (Marius) Kemler

Categories: Plastisch chirurg
Sinds 2007 werkzaam als plastisch chirurg in het Martini Ziekenhuis.  
Aandachtsgebieden: Hand- en polschirurgie Borstreconstructie Esthetische chirurgie

Drs. M.A. (Marius) Kemler

Sinds 2007 werkzaam als plastisch chirurg in het Martini Ziekenhuis....

Drs. T. Wierzbicki (1)

Drs. T. Wierzbicki

Categories: Anesthesist

GP in training as of early 2022. Passionate about well-being and learning how to share that with my patients.

Drs. T. Wierzbicki

GP in training as of early 2022. Passionate about well-being...

Drs. M. Almorie

Categories: Basisarts

Mijn naam is Mustafa Al Morie, ik ben BIG-geregistreerd arts in Nl. In Koning kliniek heb ik veel ervaring gehad met besnijdenis ingrepen ( kinderen en volwassenen).
Tijdens het besnijdenis hou ik rekening met medische en cosmetische aspecten om perfect resultaat te krijgen.

Drs. M. Almorie

Mijn naam is Mustafa Al Morie, ik ben BIG-geregistreerd arts...

Drs. M. Luparello

Categories: cosmetisch arts

Drs. Marzia Luparello is een senior BIG geregistreerde arts binnen onze kliniek. Ze heeft afgelopen jaren veel ervaring in de besnijdenis bij zowel volwassen mannen, kleine jongens als baby’s. Drs. Luparello is trots op haar expertise, neemt tijd voor de patient en stelt ze op hun gemak. Drs. Luparello streeft naar perfectie!

Drs. M. Luparello

Drs. Marzia Luparello is een senior BIG geregistreerde arts binnen...

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

Eric Derksen
Eric Derksen
Hele fijne kliniek en een snelle reactie via telefoon, WhatsApp en email. Ben zeer snel geholpen en ook de nazorg is perfect te noemen, waarvoor dank. Het team is professioneel, vriendelijk en stelt je gerust tijdens de behandeling. Ik heb mij voor niets druk gemaakt, het is super gegaan en mijn vrouw en ik zijn super tevreden over het resultaat. Ik heb weer een normaal pijnloos leven, waarvoor mijn grootste dank.
Tina Tafa
Tina Tafa
Hele fijne klinik met een team die is alltijd gericht en suportiev. Ze neemen de tijd voor uitleg en behandeling ging heel supel. Zijn goed aansprakelijk en bereikbaar 24/7 voor alle vragen en twijvelen. Echt een aanrader.
Remo van der Jagt
Remo van der Jagt
Erg goed ervaren artsen die her besnijdenis kunnen uitvoeren bij mij. Ook zeer vriendelijk. Voel me goed geholpen en ondersteund vandaar de 5 sterren!🤲
abdel Elkhamssi
abdel Elkhamssi
Top service 10 op 10 masha Allah ماشاء الله معاملة ١٠ على ١٠
H Prithipal
H Prithipal
Vriendelijke arts Marokkaans afkomstig. Attent, luistert naar de wensen van de ouders. Traditioneel manier uitgevoerd ( Islam) dit was ook onze wens Kindje heeft weinig last van de ingreep. Alles ziet er erg netjes en mooi uit. Alle lof voor deze arts. Ik raad dan ook, iedereen deze kliniek aan en ook deze arts. Meneer heeft verstand van wat hij doet en werk erg nauwkeurig. M almoni. Wij waren hier op 21 April 2024. Als ouders van onze zoontje AMIR PRITHIPAL, raad ik iedereen deze kliniek aan.
Narimane Merad
Narimane Merad
Je recommande cette clinique la circoncision de mon fils ça s’est bien passé Équipe, très professionnelle, merci 🙏
Marieke Funcken
Marieke Funcken
Erg tevreden, we werden snel en vriendelijk geholpen. We hebben een duidelijke uitleg gehad over de nazorg en werden dagelijks gevraagd voor een update of nog steeds alles goed ging met onze zoon. Mochten we nog een derde zoon krijgen zouden we zeker hier naar terug gaan!
Martin Gkousgkounis
Martin Gkousgkounis
Heel erg tevreden. Goed ontvangen en het team heeft veel kennis en is heel aardig. Schone locatie en de prijs die betaald wordt is ook erg goed
S Hasan
S Hasan
Heel goed ervaring de zijn zo vriendelijk mensen bij mijn erst kind was ik bij andere kliniek geweest had ik zo slecht ervaring