Besnijdeniskliniek in Haarlem

Beste BesnijdenisKliniek In Haarlem

In onze besnijdeniskliniek in Haarlem bieden wij diensten aan voor besnijdenissen om verschillende redenen, waaronder medische, religieuze, culturele en esthetische overwegingen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons terecht. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over Besnijdenis Kliniek Europa in Haarlem , inclusief details over onze methoden, artsen en de bijbehorende kosten.

 • Gespecialiseerde artsen
 • Korte Wachtlijst
 • Hoogwaardige zorg
 • BIG geregistreerd

Pijnloze en angstvrije bij Besnijdeniskliniek in Haarlem

Bij Besnijdenis Kliniek Europa in Haarlem zorgen wij ervoor dat besnijdenissen geheel pijnloos en zonder angst worden uitgevoerd, zowel voor kinderen als volwassenen. Onze gespecialiseerde artsen en medisch specialisten zijn beschikbaar op vier locaties in Nederland, waaronder Haarlem, Den Haag, Utrecht en Den Bosch. Hierdoor zijn wij de grootste besnijdeniskliniek in Nederland. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en toewijding bij deze medische ingreep voor uzelf of uw kind.

Waarom kiezen voor Besnijdenis Kliniek Europa in Haarlem?

Besnijdeniskliniek in Haarlem kan om verschillende redenen worden overwogen:

 1. Geloofsovertuiging of culturele redenen: In bepaalde geloofsovertuigingen of culturen maakt besnijdenis deel uit van de religieuze of culturele praktijk, zoals bij moslims of joden.
 2. Hygiëne: Een besneden penis is over het algemeen gemakkelijker schoon te houden, waardoor het hygiënischer kan zijn dan een niet-besneden penis.
 3. Medische redenen: Sommige jongens en mannen kunnen hinderlijke aandoeningen aan hun voorhuid ervaren, waarvoor besnijdenis een oplossing kan bieden. Lees meer over de medische redenen voor besnijdenis.
 4. Seksuele redenen: Voor mannen met vroegtijdige zaadlozing of een te lange voorhuid die tot ongemakkelijke seksuele situaties leidt, kan besnijdenis als een oplossing worden overwogen.
 5. Esthetische redenen: Naast hygiënische overwegingen vinden sommige mannen (en vrouwen) een besneden penis esthetisch aantrekkelijker.

Besnijdenis Haarlem: onze procedure

In onze kliniek in Haarlem wordt een besnijdenis uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde en in Nederland opgeleide artsen. De medische ingreep wordt volgens de onderstaande procedure uitgevoerd:

 1. Consultatie:
  Voorafgaand aan de besnijdenis zal er een grondige consultatie plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal de arts alle benodigde medische informatie verzamelen, eventuele vragen beantwoorden en de procedure uitleggen.
 2. Voorbereiding:
  De patiënt ontvangt gedetailleerde instructies voor de voorbereiding op de besnijdenis. Dit kan onder andere het vermijden van voedsel of drank zijn gedurende een bepaalde periode voorafgaand aan de ingreep.
 3. Uitvoering van de besnijdenis:
  De besnijdenis wordt uitgevoerd door ervaren artsen, onder nauwkeurige medische supervisie. De gebruikte technieken zijn gebaseerd op de nieuwste medische standaarden, met aandacht voor zowel veiligheid als comfort van de patiënt.
 4. Nazorg:
  Na de besnijdenis wordt er zorgvuldige nazorg verleend. De patiënt ontvangt duidelijke instructies over herstel en eventuele medicatie. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van eventuele zorgen.
 5. Follow-up:
  Een follow-up afspraak wordt gepland om de voortgang van het herstel te beoordelen en eventuele verdere vragen te bespreken. Onze kliniek staat open voor doorlopende ondersteuning tijdens het gehele proces.

Wij streven ernaar om een professionele en zorgvuldige aanpak te bieden voor een succesvolle besnijdeniservaring in onze kliniek in Haarlem.

voor meer informatie over Besnijdeniskliniek in Haarlem vind jij op onze facebook pagina.

Besnijdenissen in Haarlem bij Besnijdenis Kliniek Europa:

Besnijdenis Kliniek Europa staat bekend als de grootste en meest comfortabele besnijdeniskliniek in Nederland. Ons team van gespecialiseerde artsen is uitsluitend opgeleid in Nederland en heeft ruime ervaring met meer dan 40.000 succesvolle besnijdenissen.

Besnijdenis
Besnijdenis

Wij begrijpen het belang van vertrouwen en rust, vooral bij ingrepen voor kinderen. Daarom bieden wij ouders de mogelijkheid om aanwezig te zijn tijdens de procedure van hun kind, wat vaak bijdraagt aan het vertrouwen en de gemoedsrust van het kind. Bij Besnijdenis Kliniek Europa zijn er geen wachttijden, en wij voeren besnijdenissen uit vanaf €290,-. In gevallen van medische indicaties worden de kosten vaak vergoed door de verzekeraar.

Voor inwoners van Haarlem en omgeving is onze locatie op Dreef 34a, 2012 HS Haarlem de ideale plek. U kunt zich eenvoudig aanmelden via de onderstaande knop. Onze kliniek staat garant voor professionele zorg en een comfortabele ervaring tijdens het gehele proces.

Besnijdenis Kliniek Europa gespecialiseerd team

M.A.-Marius-Kemler-removebg-preview

Drs. M.A. (Marius) Kemler

Categories: Plastisch chirurg
Sinds 2007 werkzaam als plastisch chirurg in het Martini Ziekenhuis.  
Aandachtsgebieden: Hand- en polschirurgie Borstreconstructie Esthetische chirurgie

Drs. M.A. (Marius) Kemler

Sinds 2007 werkzaam als plastisch chirurg in het Martini Ziekenhuis....

Drs. T. Wierzbicki (1)

Drs. T. Wierzbicki

Categories: Anesthesist

GP in training as of early 2022. Passionate about well-being and learning how to share that with my patients.

Drs. T. Wierzbicki

GP in training as of early 2022. Passionate about well-being...

Drs. M. Almorie

Categories: Basisarts

Mijn naam is Mustafa Al Morie, ik ben BIG-geregistreerd arts in Nl. In Koning kliniek heb ik veel ervaring gehad met besnijdenis ingrepen ( kinderen en volwassenen).
Tijdens het besnijdenis hou ik rekening met medische en cosmetische aspecten om perfect resultaat te krijgen.

Drs. M. Almorie

Mijn naam is Mustafa Al Morie, ik ben BIG-geregistreerd arts...

Drs. M. Luparello

Categories: cosmetisch arts

Drs. Marzia Luparello is een senior BIG geregistreerde arts binnen onze kliniek. Ze heeft afgelopen jaren veel ervaring in de besnijdenis bij zowel volwassen mannen, kleine jongens als baby’s. Drs. Luparello is trots op haar expertise, neemt tijd voor de patient en stelt ze op hun gemak. Drs. Luparello streeft naar perfectie!

Drs. M. Luparello

Drs. Marzia Luparello is een senior BIG geregistreerde arts binnen...