Besnijdeniskliniek

Besnijdeniskliniek Europa met onze beste gespecialiseerde artsen


In Besnijdeniskliniek Europa vindt u enkel deskundige artsen en medisch specialisten met specialisatie in besnijdenissen voor zowel jongens als mannen. Onze kliniek hanteert strikte hygiënische standaarden en maakt exclusief gebruik van steriele instrumenten voor eenmalig gebruik. Elk kind krijgt een eigen setje instrumenten, dat na de besnijdenis wordt verwijderd om optimale hygiëne te waarborgen.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit in besnijdenissen, waarbij onze artsen aanzienlijke ervaring hebben, met elk meer dan 2.000 succesvolle besnijdenissen op hun naam. Maak de keuze voor de vakkundigheid van Besnijdeniskliniek Europa voor een professionele en veilige ervaring.

  • Gespecialiseerde artsen
  • Korte Wachtlijst
  • Hoogwaardige zorg
  • BIG geregistreerd
BesnijdenisKliniek In Den Haag
BesnijdenisKliniek In Den Haag

Waarom kiest u Besnijdeniskliniek Europa

Onze gespecialiseerde artsen en medisch specialisten zijn beschikbaar op vier locaties in Nederland, waaronder Haarlem, Den Haag, Utrecht en Den Bosch. Hierdoor zijn wij de grootste besnijdeniskliniek in Nederland. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en toewijding bij deze medische ingreep voor uzelf of uw kind.

Pijnloos:
Alle behandelingen bij ons worden uitgevoerd onder lokale verdoving. Dit betekent dat er tijdens de ingreep vrijwel geen pijn wordt ervaren.

Angstvrij:
Om de angst voor de behandeling te verminderen, passen wij een roesje toe bij kleine kinderen, zodat zij nauwelijks iets van de ingreep merken. Oudere jongens of mannen kunnen in een natuurlijke slaap worden gebracht.

Besnijdenis
Besnijdenis

Veiligheid:
Wij zijn een door het Ministerie van Volksgezondheid erkende kliniek. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd onder strikte hygiënische condities, waarbij steriliteit en het eenmalig gebruik van wegwerpmateriaal worden gewaarborgd.

Innovatie:
Besnijdenis Kliniek Europa onderscheidt zich als de enige in Nederland die de gecertificeerde GENCO safe-clamp®-methode gebruikt. Deze innovatieve aanpak garandeert zowel een veilig als cosmetisch uitstekend resultaat.

Expertise:
Onze besnijdenissen worden uitgevoerd door gespecialiseerde besnijdenisartsen en medische specialisten met uitgebreide ervaring.

Hoe verloopt een besnijdenis bij Besnijdeniskliniek Europa?

Een besnijdenis, zowel voor jongens als volwassen mannen, bij Besnijdeniskliniek Europa is een procedure waarbij de voorhuid van de penis wordt verwijderd. Deze ingreep, die relatief eenvoudig is, wordt poliklinisch uitgevoerd.

Werkwijze van een besnijdenis:

Een besnijdenis is meer dan slechts een handeling; het is een medische ingreep die uitsluitend door professionals met de grootste zorg en deskundigheid onder steriele omstandigheden wordt uitgevoerd.

Pijnstilling:

Bij Besnijdeniskliniek Europa worden besnijdenissen uitsluitend uitgevoerd onder strikte voorwaarden van pijnstilling. Kinderen ontvangen lokale verdoving onder de huid door middel van enkele prikjes met verdovende vloeistof. Voorafgaand aan de prik wordt een verdovende zalf aangebracht, zodat de prik minimaal gevoeld wordt. De ingreep begint pas wanneer tests bevestigen dat zowel de voorhuid als de eikel volledig verdoofd zijn.

Pijn- en angstbestrijding zijn specialiteiten van Besnijdeniskliniek Europa, waarbij diverse technieken worden toegepast. Jonge kinderen krijgen bijvoorbeeld sucrose (suikerwater) of hun eigen voeding voor de verdovingsprik, wat bewezen pijnstillend werkt. Kinderen ouder dan zes maanden krijgen een roesje met een neusspray om slaperigheid te induceren.

Steriliteit en hygiëne:

Besnijdeniskliniek Europa werkt volgens strenge kwaliteitsnormen. Elke patiënt wordt behandeld met een nieuw set steriel instrumentarium dat na gebruik wordt weggegooid. Hergebruik, zelfs van klemmetjes en scharen, is uitgesloten voor optimale steriliteit en hygiëne.

besnijdenis kan om verschillende redenen worden overwogen:

  1. Geloofsovertuiging of culturele redenen: In bepaalde geloofsovertuigingen of culturen maakt besnijdenis deel uit van de religieuze of culturele praktijk, zoals bij moslims of joden.
  2. Hygiëne: Een besneden penis is over het algemeen gemakkelijker schoon te houden, waardoor het hygiënischer kan zijn dan een niet-besneden penis.
  3. Medische redenen: Sommige jongens en mannen kunnen hinderlijke aandoeningen aan hun voorhuid ervaren, waarvoor besnijdenis een oplossing kan bieden. Lees meer over de medische redenen voor besnijdenis.
  4. Seksuele redenen: Voor mannen met vroegtijdige zaadlozing of een te lange voorhuid die tot ongemakkelijke seksuele situaties leidt, kan besnijdenis als een oplossing worden overwogen.
  5. Esthetische redenen: Naast hygiënische overwegingen vinden sommige mannen (en vrouwen) een besneden penis esthetisch aantrekkelijker.

voor meer informatie over Besnijdeniskliniek vind jij op onze facebook pagina.

Besnijdenissen bij Besnijdenis Kliniek Europa:

Besnijdenis Kliniek Europa staat bekend als de grootste en meest comfortabele besnijdeniskliniek in Nederland. Ons team van gespecialiseerde artsen is uitsluitend opgeleid in Nederland en heeft ruime ervaring met meer dan 2.000 succesvolle besnijdenissen.

Woont u niet in Den Haag, maar wel in andere gebieden in provincie Noord-Holland dan Besnijdeniskliniek In Haarlem, sta klaar voor u neem contact met onze of stuur maar direct een bericht via Whatsapp

BesnijdenisKliniek In Den Bosch
BesnijdenisKliniek In Den Bosch

Wij begrijpen het belang van vertrouwen en rust, vooral bij ingrepen voor kinderen. Daarom bieden wij ouders de mogelijkheid om aanwezig te zijn tijdens de procedure van hun kind, wat vaak bijdraagt aan het vertrouwen en de gemoedsrust van het kind. Bij Besnijdenis Kliniek Europa zijn er geen wachttijden, en wij voeren besnijdenissen uit vanaf €290,-. In gevallen van medische indicaties worden de kosten vaak vergoed door de verzekeraar.

Besnijdenis Kliniek Europa gespecialiseerd team

M.A.-Marius-Kemler-removebg-preview

Drs. M.A. (Marius) Kemler

Categories: Plastisch chirurg
Sinds 2007 werkzaam als plastisch chirurg in het Martini Ziekenhuis.  
Aandachtsgebieden: Hand- en polschirurgie Borstreconstructie Esthetische chirurgie

Drs. M.A. (Marius) Kemler

Sinds 2007 werkzaam als plastisch chirurg in het Martini Ziekenhuis....

Drs. T. Wierzbicki (1)

Drs. T. Wierzbicki

Categories: Anesthesist

GP in training as of early 2022. Passionate about well-being and learning how to share that with my patients.

Drs. T. Wierzbicki

GP in training as of early 2022. Passionate about well-being...

Drs. M. Almorie

Categories: Basisarts

Mijn naam is Mustafa Al Morie, ik ben BIG-geregistreerd arts in Nl. In Koning kliniek heb ik veel ervaring gehad met besnijdenis ingrepen ( kinderen en volwassenen).
Tijdens het besnijdenis hou ik rekening met medische en cosmetische aspecten om perfect resultaat te krijgen.

Drs. M. Almorie

Mijn naam is Mustafa Al Morie, ik ben BIG-geregistreerd arts...

Drs. M. Luparello

Categories: cosmetisch arts

Drs. Marzia Luparello is een senior BIG geregistreerde arts binnen onze kliniek. Ze heeft afgelopen jaren veel ervaring in de besnijdenis bij zowel volwassen mannen, kleine jongens als baby’s. Drs. Luparello is trots op haar expertise, neemt tijd voor de patient en stelt ze op hun gemak. Drs. Luparello streeft naar perfectie!

Drs. M. Luparello

Drs. Marzia Luparello is een senior BIG geregistreerde arts binnen...

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

Eric Derksen
Eric Derksen
Hele fijne kliniek en een snelle reactie via telefoon, WhatsApp en email. Ben zeer snel geholpen en ook de nazorg is perfect te noemen, waarvoor dank. Het team is professioneel, vriendelijk en stelt je gerust tijdens de behandeling. Ik heb mij voor niets druk gemaakt, het is super gegaan en mijn vrouw en ik zijn super tevreden over het resultaat. Ik heb weer een normaal pijnloos leven, waarvoor mijn grootste dank.
Tina Tafa
Tina Tafa
Hele fijne klinik met een team die is alltijd gericht en suportiev. Ze neemen de tijd voor uitleg en behandeling ging heel supel. Zijn goed aansprakelijk en bereikbaar 24/7 voor alle vragen en twijvelen. Echt een aanrader.
Remo van der Jagt
Remo van der Jagt
Erg goed ervaren artsen die her besnijdenis kunnen uitvoeren bij mij. Ook zeer vriendelijk. Voel me goed geholpen en ondersteund vandaar de 5 sterren!🤲
abdel Elkhamssi
abdel Elkhamssi
Top service 10 op 10 masha Allah ماشاء الله معاملة ١٠ على ١٠
H Prithipal
H Prithipal
Vriendelijke arts Marokkaans afkomstig. Attent, luistert naar de wensen van de ouders. Traditioneel manier uitgevoerd ( Islam) dit was ook onze wens Kindje heeft weinig last van de ingreep. Alles ziet er erg netjes en mooi uit. Alle lof voor deze arts. Ik raad dan ook, iedereen deze kliniek aan en ook deze arts. Meneer heeft verstand van wat hij doet en werk erg nauwkeurig. M almoni. Wij waren hier op 21 April 2024. Als ouders van onze zoontje AMIR PRITHIPAL, raad ik iedereen deze kliniek aan.
Narimane Merad
Narimane Merad
Je recommande cette clinique la circoncision de mon fils ça s’est bien passé Équipe, très professionnelle, merci 🙏
Marieke Funcken
Marieke Funcken
Erg tevreden, we werden snel en vriendelijk geholpen. We hebben een duidelijke uitleg gehad over de nazorg en werden dagelijks gevraagd voor een update of nog steeds alles goed ging met onze zoon. Mochten we nog een derde zoon krijgen zouden we zeker hier naar terug gaan!
Martin Gkousgkounis
Martin Gkousgkounis
Heel erg tevreden. Goed ontvangen en het team heeft veel kennis en is heel aardig. Schone locatie en de prijs die betaald wordt is ook erg goed
S Hasan
S Hasan
Heel goed ervaring de zijn zo vriendelijk mensen bij mijn erst kind was ik bij andere kliniek geweest had ik zo slecht ervaring